dimarts, 9 d’octubre del 2012

Festa final del projecte mirades

''VEURE I VIURE EL VOLUNTARIAT''


L'acte va ser el Dijous 4 d'Octubre a les sis de la tarda al col·legi Sant Miquel de Barcelona.

Durant la festa es van projectar els 10 vídeos d'aquesta primera edició del projecte i alhora, va ser un punt  de trobada entre el professorat, alumnes, voluntaris, usuaris de les 10 entitats voluntàries i els quatre centres de secundària que van participar (St. Peter's School, Col·legi Sant Miquel, INS Icària i INS Maria Aurèlia Capmany).



El Maria Aurèlia Capmany va paticipar en l'elaboració de 3 vídeos basats en la tasca de 3 entitas socials sense ànim de lucre que funcionen amb voluntariat. Aquestes entitats són: Grup Àgata (treballa amb dones que han patit o pateixen càncer de mama), Fundació Comtal (reforça l'estudi a infants i joves) i AACIC (dóna suport als infants amb cardiopaties i a les seves famílies).

Ens van lliurar 3 diplomes pel centre, un per cada entitat amb les que hem participat en el projecte. Donem les gràcies a tot l'alumnat que ha treballat en aquest projecte i, molt especialment, al Dalton Sánchez i a la Hajar Najaat que van venir a recollir els diplomes en nom de tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada